soldierboy28 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #1 En son Valorant'ta yaşadım. Şimdi rekabetçi maçta ama sadece Valorant'ta değil Dying Light'ta Star Wars'da bu tarz sorunlar yaşıyorum. RAM testi yaptım sorun yok. SSD testi sorun yok. Ekran kartı sıkıntısız sistem yeterli neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2024
En son Valorant'ta yaşadım. Şimdi rekabetçi maçta ama sadece Valorant'ta değil Dying Light'ta Star Wars'da bu tarz sorunlar yaşıyorum. RAM testi yaptım sorun yok. SSD testi sorun yok. Ekran kartı sıkıntısız sistem yeterli neden böyle oluyor?
KS KS soldierboy28 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #21 Vınnnn dedi: Olabilir. Memtest68 ile RAM'leri test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde sorun buldu ama RAM'ler bir kez garantiye gidip geldi sorun yok dediler şu an XMP açık. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Olabilir. Memtest68 ile RAM'leri test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde sorun buldu ama RAM'ler bir kez garantiye gidip geldi sorun yok dediler şu an XMP açık.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 1 Mayıs 2024 #22 soldierboy28 dedi: RAM'lerde sorun buldu ama RAM'ler bir kez garantiye gidip geldi sorun yok dediler şu an XMP açık. Genişletmek için tıkla... XMP kapatıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
soldierboy28 dedi: RAM'lerde sorun buldu ama RAM'ler bir kez garantiye gidip geldi sorun yok dediler şu an XMP açık. Genişletmek için tıkla... XMP kapatıp deneyebilirsiniz.
KS KS soldierboy28 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #23 775855 dedi: CMD'ye sağ tıklayın. Yönetici olarak çalıştır'a tıklayın. Tek tek şu komutları yazın: DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth SFC /scannow Bilgisayarı yeniden başlatın. Bu yazıyı alırsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey bulunmadı. Artı 0 Eksi
775855 dedi: CMD'ye sağ tıklayın. Yönetici olarak çalıştır'a tıklayın. Tek tek şu komutları yazın: DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth SFC /scannow Bilgisayarı yeniden başlatın. Bu yazıyı alırsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey bulunmadı.
7 775855 Picopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 3 1 Mayıs 2024 #24 Hyper-V kapatmayı deneyin Sanallaştırma yazılımını çalıştırmak için Hyper-V'yi devre dışı bırakma - Windows Client Son düzenleme: 1 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Hyper-V kapatmayı deneyin Sanallaştırma yazılımını çalıştırmak için Hyper-V'yi devre dışı bırakma - Windows Client