Sistem oyundan atıp mavi ekran hatası veriyor

gürkan sayar

Decapat
Daha fazla  
Merhaba PC hiçbir oyunu oynatmıyor. Oyundan atıyor ya da mavi ekran veriyor. Her oyunda aynı hiçbir oyunu oynayamıyorum. Resimdeki gibi bir hata gösteriyor. RAM'leri söktüm taktım PC temizledim ne yaptıysam olmadı. Süresi belli olmuyor. Bazen hızlı atıyor bazen uzun atıyor. Sıcaklık test ayarlarını yaptım. Ekran kartı 75 maksimum işlemci 70 görüyor.

1719768905541.png

Dosya Ekleri

• 1719768804921.png
    1719768804921.png
    38,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kaynaklıymış biri bozulmuş yarın garantiye götüreceğim söküp tek tek denedim tmp dediğiniz nedir?

RAM'lerin bozulduğunu nasıl anladınız? Kesin tanı koymadan önce gereken testleri yapalım.

Eğer RAM'leriniz de problem olduğunu düşünüyorsanız Memtest86 ile RAM'lerinizi test edebilirsiniz. Sonucu paylaşırsanız yorumlarım.

RAM'lerin bozulduğunu nasıl anladınız? Kesin tanı koymadan önce gereken testleri yapalım.

Eğer RAM'leriniz de problem olduğunu düşünüyorsanız Memtest86 ile RAM'lerinizi test edebilirsiniz. Sonucu paylaşırsanız yorumlarım.

Hocam ramin biri oyun bile acmiyo crahs veriyo be oyun baslicakken oyundan atiyodu onu çıkarıp digerini denedim digeri her oyunda sorunsuz calisti oyunda atma mavi ekran vs yemedim bu şekilde anladim birinin bozulduğunu

Hocam RAM'in biri oyun bile acmiyor crahs veriyor be oyun baslacakken oyundan atiyordu onu çıkarıp digerini denedim digeri her oyunda sorunsuz calisti oyunda atma mavi ekran vs yemedim bu şekilde anladim birinin bozulduğunu.

Belirttiğim testi uygulayıp sonuçları atarsanız net kanıya varabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı