Sistem oyundayken kendini yeniden başlattı

h100şoförü

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hemen konuya gelmek istiyorum. PC'de 2 saat GTA oynadım. Tam Shift Tab menüsünden oyundan çık dedim ve bir anda PC yeninden başlatıldı. Bu arada oyundayken arkada Spotify'dan şarkı dinliyordum. PC'ye zarar gelmiş olabilir mi? PC'yi 10 ay önce aldım ilk defa kendini yeniden başlattı. Çok mu yüklendim PC'ye? Yoksa PSU ile mi alakalıdır?

Bu arada Kaspersky'dan hızlı tarama yaptım temiz çıktı yani virüs olma ihtimali çok düşük.

Kabasını alsa yeter aslında ve her yere detaylı şekilde tutacağım. Geçmiş konularda PSU arızası olabilir demişler. Sizce olabilir mi?

Günde 3 4 saat hafta sonları 5 6 olabiliyor.

Yani olabilir bir kerelik bir şey olabiliyor bazen çok kafaya takmamak lazım termal macununu yenile https://www.hepsiburada.com/wetto-b...asi-super-fiat-2alana-1hediye-pm-HB000013XHK3 şu tarz bir pompa alıp arada tozlandığında hava vurmak iyi olur aynısı bende var kullanıyorum ve güzelde hava vuruyor.

yerinizde olsam kasayı açar, fanı söker ve bir fırça yardımıyla tozunu tamamen alır öyle takardım.

sorunu çözmez ise de;

1.driver update
2.bios update
3.sıfırlama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…