hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Mart 2023 #1 Dostlar selam, masaüstü bilgisayarım geldi fakat anakart işlemci ve RAM takmak dışında hiçbir kabloyu halledemedim. Bilgisayarı güvenilir nerede toplattırabilirim acaba?
Dostlar selam, masaüstü bilgisayarım geldi fakat anakart işlemci ve RAM takmak dışında hiçbir kabloyu halledemedim. Bilgisayarı güvenilir nerede toplattırabilirim acaba?
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Mart 2023 #2 Vatan bilgisayarda musterinin az oldugu bir zamanda gidersen muhtemelen yardimci olurlar.(calisandan calisana degisir)
Vatan bilgisayarda musterinin az oldugu bir zamanda gidersen muhtemelen yardimci olurlar.(calisandan calisana degisir)
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 8 Mart 2023 #3 Bilgisayarcılar halleder. Gözünün önünde dursun. Veya bir firma.
D Deni Aslan Picopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 119 8 Mart 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha iyi bir rehber olamaz. 2 ay önce hayatımda hiç kasa toplamamış ben 10 numara 5 yıldız kasa topladım kendi ellerimle bu video sayesinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha iyi bir rehber olamaz. 2 ay önce hayatımda hiç kasa toplamamış ben 10 numara 5 yıldız kasa topladım kendi ellerimle bu video sayesinde.
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 8 Mart 2023 #5 Arkadaşın dediği gibi vatan da müsait zamanda yardımcı olurlar hocam, bilgisayarcılara pek güvenemiyorum.
Arkadaşın dediği gibi vatan da müsait zamanda yardımcı olurlar hocam, bilgisayarcılara pek güvenemiyorum.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 473 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #6 Güvendiğin bir bilgisayarcı varsa gidebilirsin.