Sistem parçalarını teker teker sipariş etmek

Bütçe
14000

Emin_1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC topluyorum parçaları tek tek mi sipariş edeyim yoksa tek seferde mi?

Arkadaşlar PC topluyorum parçaları tek tek mi sipariş edeyim yoksa tek seferde mi?
Eğer bütçen yetiyorsa tek seferde sipariş et, montajlayıp gönderecekler sana. Ekran kartını montajlamalarını isteme kutusuna koyup yollasınlar o işi sen halletmelisin.

Bütçe kısıtlı bu paraya tek tek sipariş etmektense hazır sistem almanız daha mantıklı olur.

Eğer bütçen yetiyorsa tek seferde sipariş et, montajlayıp gönderecekler sana. Ekran kartını montajlamalarını isteme kutusuna koyup yollasınlar o işi sen halletmelisin.
şöyle hocam sistem

Dosya Ekleri

• f618bca4-5351-446a-8674-674e2a47ba38.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 86
Bütçe kısıtlı bu paraya tek tek sipariş etmektense hazır sistem almanız daha mantıklı olur.
biraz daha ucuza geliyo bu şekil hazır apu sistemlerde dandik oluyor parçalar onun için kendim toplamaya çaıştım

Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp 4060'lı bir sistem alabilirsiniz tavsiye etmiyorum.
monitör dahil olacak hocam maalesef bütçe buna yetiyor önerin varsa açığım

Dosya Ekleri

• f618bca4-5351-446a-8674-674e2a47ba38.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 83
biraz daha ucuza geliyo bu şekil hazır apu sistemlerde dandik oluyor parçalar onun için kendim toplamaya çaıştım

monitör dahil olacak hocam maalesef bütçe buna yetiyor önerin varsa açığım
Hocam sonradan pişman edebilir az daha sabredip çok güzel bir sisteme sahip olabilirsiniz. Sinerji

idareten apu olsun işten gelince valorant oynarım die böyle dizdim ben idareten almak istiyorum bütçeme göre
Hocam idareten alayım derken paranızı çöpe atmayın. Sistem kötü demiyorum fakat daha iyi alternatifleriniz var demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…