Sistem pilde iken sabit 30 FPS veriyor

CordiB

Hectopat
Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir?

Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir?

NVIDIA ekran kartın var ise sanırım bir yerden ayarı oluyordu FPS sınırlama ayarı kurcalarsan bulursun.

Pilde oynamamak tabii ki de sonuçta burada laptoptan bahsediyoruz. Pilde oyun mu oynanır?

Laptoplar pilde çalışırken kendini 30FPS sabitler diye biliyorum donanımdan bağımsız olarak.

Laptoplar pilde iken daha uzun şarj ömrü için performansı kısıtlar hocam.

Controlcenteriniz var ise buradan ayarlayabilirsiniz.

Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu?

Prize takılı ve batarya varken batarya için ömür kısaltıcı bir durumu oluşuyor. Ama zaten sürekli prize takılı oyun oynamak zoruna kalacağın için hiçbir zaman bu sorun teşkil etmez Gaming laptoplarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…