CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 17 Kasım 2022 #1 Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir?
Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir?
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 17 Kasım 2022 #2 CordiB dedi: Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartın var ise sanırım bir yerden ayarı oluyordu FPS sınırlama ayarı kurcalarsan bulursun.
CordiB dedi: Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartın var ise sanırım bir yerden ayarı oluyordu FPS sınırlama ayarı kurcalarsan bulursun.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #3 Pilde oynamamak tabii ki de sonuçta burada laptoptan bahsediyoruz. Pilde oyun mu oynanır?
Emily Kaldwin Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 733 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Karnaca Daha fazla Sistem Özellikleri Tulpar T7 V21.8 *7,3" QHD 2560x1440 165Hz %100 sRGB IPS Mat LED Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H 8C/16T; 24MB L3; 8GT/s; 2.3GHz - 4.6GHz; 45W; *10nm SuperFin *Mobile Intel® HM570 Chipset *nVIDIA® GeForce® RTX3070 Max-Performance 8GB GDDR6 256-Bit DX12 *64GB (2x32GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM *2TB SAMSUNG PM9A1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4 (7000 MB/s - 5200 MB/s) Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 17 Kasım 2022 #4 CordiB dedi: Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Laptoplar pilde çalışırken kendini 30FPS sabitler diye biliyorum donanımdan bağımsız olarak.
CordiB dedi: Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Laptoplar pilde çalışırken kendini 30FPS sabitler diye biliyorum donanımdan bağımsız olarak.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Kasım 2022 #5 CordiB dedi: Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Laptoplar pilde iken daha uzun şarj ömrü için performansı kısıtlar hocam. Controlcenteriniz var ise buradan ayarlayabilirsiniz.
CordiB dedi: Oyunda FPS kısıtlayıcısı ve grafik ayarlarından düşey senkronizasyon kapalı olmasına rağmen pilde iken sabit 30 FPS alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Laptoplar pilde iken daha uzun şarj ömrü için performansı kısıtlar hocam. Controlcenteriniz var ise buradan ayarlayabilirsiniz.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 17 Kasım 2022 #6 Singua dedi: Laptoplar pilde iken daha uzun şarj ömrü için performansı kısıtlar hocam. Eki Görüntüle 1575672 Controlcenteriniz var ise buradan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu?
Singua dedi: Laptoplar pilde iken daha uzun şarj ömrü için performansı kısıtlar hocam. Eki Görüntüle 1575672 Controlcenteriniz var ise buradan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu?
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #7 CordiB dedi: Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Prize takılı ve batarya varken batarya için ömür kısaltıcı bir durumu oluşuyor. Ama zaten sürekli prize takılı oyun oynamak zoruna kalacağın için hiçbir zaman bu sorun teşkil etmez Gaming laptoplarda.
CordiB dedi: Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Prize takılı ve batarya varken batarya için ömür kısaltıcı bir durumu oluşuyor. Ama zaten sürekli prize takılı oyun oynamak zoruna kalacağın için hiçbir zaman bu sorun teşkil etmez Gaming laptoplarda.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Kasım 2022 #8 CordiB dedi: Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Evet çok fazla oyun oynanırsa pilde iken ömrü azalabilir.
CordiB dedi: Hocam şarjda kullanım pil omru için bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Evet çok fazla oyun oynanırsa pilde iken ömrü azalabilir.