Sistem power tuşuna basınca tepki vermiyor

Jeven

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım dün gece bir anda kapandı ve daha sonra açtığımda yaklaşık 1 dakika kadar açılıyor bir anda elektriği kesiyordu. Bunu her açtığımda tekrarladı. Bu sabah uyandığımda ise Power tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor, sorun PSU mu yoksa anakart mıdır?

PSU- 500W.
Anakart Gigabyte B450M S2-h.

Prizi değiştir dene, olmadı kablo değiştir dene, olmadı sistemi sök-tak yap oturmayan soket olabilir. Sorunun nerede olduğunu deneme yanılma yoluyla bulman gerekiyor. 1milyon tane kaynağı olabilir.

Elektrik falan mı gitti? PSU markasını detaylı biliyor musunuz? Sorununuz %90 PSU gibi duruyor.

Eğer hiçbir tepki vermiyorsa sorun %90 PSU'dan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Denemekten başka çareniz gözükmüyor bir şekilde başka bir PSU edinerek test etmelisiniz.

Eğer hiçbir tepki vermiyorsa sorun %90 PSU'dan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Denemekten başka çareniz gözükmüyor bir şekilde başka bir PSU edinerek test etmelisiniz.
PSU Kasanın psu'su bu sorun böyle devam edermi yoksa hiç açılmamak üzere kapanması an meselesimidir?

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama aynı anakart ile ben de şu an aynı problemi yaşıyorum. Sorunu çözdüysen eğer nasıl çözdün acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…