Sistem RAM yükseltme

İsimsiz0101

Decapat
Ekran kartı: AMD Radeon X1550
İşlemci: Pentium E5300
Anakart: DG31pr

Sistemim düşük evet biliyorum. Şu anda 2 GB RAM var. Anakart 2 slotlu 1 slotu boş. Boş yere 2 GB'lik RAM taksam bilgisayar bir sorun çıkarır mı? Bilgisayarcıya sordum ekran kartını yükseltmen gerek dedi sizce yükseltmeden 4 GB RAM olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Bilgisayarcı ondan ekran kartı alman için öyle demiş. Rahatlıkla alıp yükseltebilirsin. Ayrıca yükseltirsen oyunlardaki droplar düzelir fps artışı olacağını sanmıyorum. Sadece günlük kullanımda işlemciye düşen yük azalır

Ekran kartı almanız için öyle demiş, nefret ediyorum öyle adamlardan sadece yanlış yönlendirme yaptıkları yetmiyormuş gibi birde bilmiş bilmiş konuşuyorlar. Sorunuza gelecek olursak evet almanız iyi olur tabiki. Oyunlarda ram yetersizliğinden yediğiniz anlık donmalar vs çözülmüş olur.

Ayrıca Ramin Kaç DDR ve MHz olduğunu söylersen yardımcı olabilirim

Ayrıca Ramin Kaç DDR ve MHz olduğunu söylersen yardımcı olabilirim
800 Mhz
Ayrıca bir şey soracam bende 1 tane daha işlemci var
Aynı özellliklere sahip sadece GHZ Farkı var biri 2.60 GHZ Diğeride 3.0 GHZ bu GHZ değeri önemli mi ?
Zula oynuyorum da ara sıra kasma takılmalar oluyo 4GB ram olunca kasma takılma ortadan kalkar mı ?

Son düzenleme:
İşlemcilerin modellerini söyler misin ona göre bir şey söyleyelim. Bir de RAM'in voltaj değeri ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…