Sistem Rampage SN-RW6 cihazımı görmüyor

godlessiso

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen sene bu zamanlarda almış olduğum Rampage SN-RW6 cihazımı iki gün öncesine kadar gayet normal bir şekilde kullanıyordum ve memnundum. Dün sabah bilgisayarı açtığımda ses kulaklık yerine hoparlörden gelmeye başlayınca nedeni üstüne düşündüm ve kablolarını kontrol ettim fakat kulaklığın kenarındaki LED ışıklar hala daha yanmaya devam ediyordu, sonrasında driverın bilgisayarda yüklü olmadığını (hiçbir şekilde silmedim veya başkası silmedi) gördüm. Google'dan model sorgulatarak aynı driverı bulabildim fakat bu sefer de yüklerken bana ekte de gösterildiği gibi "lütfen USB kulaklık aygıtınızı bağlayınız." gibi bir uyarı mesajıyla karşılaştım. Konu hakkında yararlı en ufak bir bilgi bile çok işime yarayacaktır, şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• asdd.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı kasanın ön portlarından birine mi bağladın yoksa anakarta mı? Windows'taki dahili ses aygıt sürücülerini sıfırlamayı dener misin?

Kulaklığı kasanın ön portlarından birine mi bağladın yoksa anakarta mı? Windows'taki dahili ses aygıt sürücülerini sıfırlamayı dener misin?
Kulaklığı hem arka USB girişlerine hem ön USB girişlerine takarak denedim olmadı. Yetmedi bir de dizüstü bilgisayarımda denedim yine olmadı. Dediğiniz olayı anlatırsanız deneyebilirim.

Kulaklığı hem arka USB girişlerine hem ön USB girişlerine takarak denedim olmadı. Yetmedi bir de dizüstü bilgisayarımda denedim yine olmadı. Dediğiniz olayı anlatırsanız deneyebilirim.

Windows'ta ses ikonuna sağ tık yapıp "ses sorunlarını gider" yap. Sonrasında sorun gidermek istediğin donanımı yani kulaklığı seçip devam et, sürücü sıfırlamayı önerecektir büyük ihtimal. İlk başta öyle dene olmadı başka yollara da başvururuz.

Yalnız kulaklığı bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor anlamadım niye böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…