DobreLi Kilopat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 579 Makaleler 3 Yer Adana/Yüreğir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #1 Sistem recovery ile format atılıyor mu ? Biraz bilgi verirseniz arkadaşlar. Laptop format işlemi hiç yapmadım.
Sistem recovery ile format atılıyor mu ? Biraz bilgi verirseniz arkadaşlar. Laptop format işlemi hiç yapmadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mart 2015 #2 Mart 2014'ten beri Technopat'tasın ve laptopa hiç format atmadın. her şeyin bir vakti vardır. Recovery ile format atabilirsin ama üreticinin çöp programlarını geri yükler. O yüzden temiz bir 8.1 64 Bit kurulumunu öneririz. FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat
Mart 2014'ten beri Technopat'tasın ve laptopa hiç format atmadın. her şeyin bir vakti vardır. Recovery ile format atabilirsin ama üreticinin çöp programlarını geri yükler. O yüzden temiz bir 8.1 64 Bit kurulumunu öneririz. FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat