Oddsy1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 227 29 Ağustos 2023 #1 Ekran kartı RX 460 Bilgisayar ekran kartını görmüyor, aygıt yöneticisinde dahi gözükmüyor ve görüntüyü sadece onboard olarak alabiliyorum.
Bilgisayar ekran kartını görmüyor, aygıt yöneticisinde dahi gözükmüyor ve görüntüyü sadece onboard olarak alabiliyorum.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 29 Ağustos 2023 #11 Oddsy1 dedi: Bilgisayar ekran kartını görmüyor, aygıt yöneticisinde dahi gözükmüyor ve görüntüyü sadece onboard olarak alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... PCI kablosunu bagladin mi? Artı 0 Eksi
Oddsy1 dedi: Bilgisayar ekran kartını görmüyor, aygıt yöneticisinde dahi gözükmüyor ve görüntüyü sadece onboard olarak alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... PCI kablosunu bagladin mi?
KS KS Oddsy1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 227 29 Ağustos 2023 #12 GumrukMemuru dedi: PCI kablosunu bagladin mi? Genişletmek için tıkla... ekstra bir güç girişi yok. Artı 0 Eksi
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 29 Ağustos 2023 #13 Oddsy1 dedi: Evet galiba ilk defa. Genişletmek için tıkla... Eğer fazla önemli dosyanız yoksa sıfırlamanızı öneririm bende de aynı sorun olmuştu RX 570 eski sistemimde formatlayınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
Oddsy1 dedi: Evet galiba ilk defa. Genişletmek için tıkla... Eğer fazla önemli dosyanız yoksa sıfırlamanızı öneririm bende de aynı sorun olmuştu RX 570 eski sistemimde formatlayınca düzelmişti.
KS KS Oddsy1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 227 29 Ağustos 2023 #14 losxy0 dedi: Eğer fazla önemli dosyanız yoksa sıfırlamanızı öneririm bende de aynı sorun olmuştu RX 570 eski sistemimde formatlayınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Dostum şuan yeni bir Windows 10 kuruyorum bir de böyle deneyeceğim. Artı 0 Eksi
losxy0 dedi: Eğer fazla önemli dosyanız yoksa sıfırlamanızı öneririm bende de aynı sorun olmuştu RX 570 eski sistemimde formatlayınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Dostum şuan yeni bir Windows 10 kuruyorum bir de böyle deneyeceğim.