orcuun Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Evet, bilgisayarım ilk fişe taktıktan sonra çalısıyor. Ancak bilgisayarı kapat aç yaptıktan sonra ekran gelmiyor, USB'lere güç gitmiyor. Fişini çekip takarsam düzeliyor. Çözümü nedir?
Evet, bilgisayarım ilk fişe taktıktan sonra çalısıyor. Ancak bilgisayarı kapat aç yaptıktan sonra ekran gelmiyor, USB'lere güç gitmiyor. Fişini çekip takarsam düzeliyor. Çözümü nedir?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Bilgisayar açılırken BIOS'a girip ErP Ready, EuP, Fast Boot gibi ayarları devre dışı bırakıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Bilgisayar açılırken BIOS'a girip ErP Ready, EuP, Fast Boot gibi ayarları devre dışı bırakıp dener misiniz?
KS KS orcuun Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 Adrastos dedi: Bilgisayar açılırken BIOS'a girip ErP Ready, eup, Fast boot gibi ayarları devre dışı bırakıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu durumu yaşadıgımda bu ayarlar kapalıydı diye hatırlıyorum. Bu ayarları geçenlerde açtım o zamandan beri denemedim. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Bilgisayar açılırken BIOS'a girip ErP Ready, eup, Fast boot gibi ayarları devre dışı bırakıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu durumu yaşadıgımda bu ayarlar kapalıydı diye hatırlıyorum. Bu ayarları geçenlerde açtım o zamandan beri denemedim.