5 545676 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 161 28 Mart 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: Üçü içinde fark etmez diyebilirim. Bütçeniz nedir? Hangi sistemi alacaksınız? Daha iyi önerilerde bulunabiliriz belki Genişletmek için tıkla... 50k bütçem var hocsm, Bunun en iyisi gaming gen'de ama çok şikayet almış ondan güvenemedim
Kaan Diktaş dedi: Üçü içinde fark etmez diyebilirim. Bütçeniz nedir? Hangi sistemi alacaksınız? Daha iyi önerilerde bulunabiliriz belki Genişletmek için tıkla... 50k bütçem var hocsm, Bunun en iyisi gaming gen'de ama çok şikayet almış ondan güvenemedim
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #12 İtopya, Sinerji, Gaming Gen TR, Game Garaj, İnce Hesap olabilir. En önemli sorun kargocular. 545676 dedi: 50k bütçem var hocsm, Bunun en iyisi gaming gen'de ama çok şikayet almış ondan güvenemedim Genişletmek için tıkla... Geçen ay Gaming Gen TR'den sistem aldım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Monitör alırken biraz sorun yaşadım ama kasa ile ilgili deneyimim iyiydi.
İtopya, Sinerji, Gaming Gen TR, Game Garaj, İnce Hesap olabilir. En önemli sorun kargocular. 545676 dedi: 50k bütçem var hocsm, Bunun en iyisi gaming gen'de ama çok şikayet almış ondan güvenemedim Genişletmek için tıkla... Geçen ay Gaming Gen TR'den sistem aldım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Monitör alırken biraz sorun yaşadım ama kasa ile ilgili deneyimim iyiydi.