R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar, benim SFC /scannow takıldı. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 22 Ocak 2023 #2 Kapatın CMD'yi, yanlış yazmışsınız o yüzden olmamış. Küçük harflerle CMD'yi yönetici çalıştırıp şöyle yazın: sfc/scannow Artı 0 Eksi
Kapatın CMD'yi, yanlış yazmışsınız o yüzden olmamış. Küçük harflerle CMD'yi yönetici çalıştırıp şöyle yazın: sfc/scannow
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 quarest dedi: Kapatın CMD'yi, yanlış yazmışsınız o yüzden olmamış. Küçük harflerle CMD'yi yönetici çalıştırıp şöyle yazın: sfc/scannow Eki Görüntüle 1641303 Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz gibi sfc /scannow yazdım fakat hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
quarest dedi: Kapatın CMD'yi, yanlış yazmışsınız o yüzden olmamış. Küçük harflerle CMD'yi yönetici çalıştırıp şöyle yazın: sfc/scannow Eki Görüntüle 1641303 Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz gibi sfc /scannow yazdım fakat hala devam ediyor.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 quarest dedi: Kapatın CMD'yi, yanlış yazmışsınız o yüzden olmamış. Küçük harflerle CMD'yi yönetici çalıştırıp şöyle yazın: sfc/scannow Eki Görüntüle 1641303 Genişletmek için tıkla... hocam ben sfc /scannow yazmıştım olmuştu ama. Yani ayrı yapınca da oluyor normalde. Gerçi ben konudaki arkadaş gibi değil küçük harflerle yazmıştım. ramp dedi: Sizin dediğiniz gibi sfc /scannow yazdım fakat hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Takılı kaldıktan sonra "Space" tuşuna basmayı deneyin hocam. Artı 0 Eksi
quarest dedi: Kapatın CMD'yi, yanlış yazmışsınız o yüzden olmamış. Küçük harflerle CMD'yi yönetici çalıştırıp şöyle yazın: sfc/scannow Eki Görüntüle 1641303 Genişletmek için tıkla... hocam ben sfc /scannow yazmıştım olmuştu ama. Yani ayrı yapınca da oluyor normalde. Gerçi ben konudaki arkadaş gibi değil küçük harflerle yazmıştım. ramp dedi: Sizin dediğiniz gibi sfc /scannow yazdım fakat hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Takılı kaldıktan sonra "Space" tuşuna basmayı deneyin hocam.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 22 Ocak 2023 #5 ramp dedi: Sizin dediğiniz gibi SFC /scannow yazdım fakat hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynı CMD panelinde denediyseniz farklı bir CMD açıp onda deneyin. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Sizin dediğiniz gibi SFC /scannow yazdım fakat hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynı CMD panelinde denediyseniz farklı bir CMD açıp onda deneyin.
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 fermaNga dedi: Hocam ben SFC /scannow yazmıştım olmuştu ama. Yani ayrı yapınca da oluyor normalde. Gerçi ben konudaki arkadaş gibi değil küçük harflerle yazmıştım. Takılı kaldıktan sonra "Space" tuşuna basmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Space tuşuna bastım bir şey değişmedi. quarest dedi: Aynı CMD panelinde denediyseniz farklı bir CMD açıp onda deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeni bir CMD denedim olmadı ve PowerShell ile çalıştırdım da olmadı. Artı 0 Eksi
fermaNga dedi: Hocam ben SFC /scannow yazmıştım olmuştu ama. Yani ayrı yapınca da oluyor normalde. Gerçi ben konudaki arkadaş gibi değil küçük harflerle yazmıştım. Takılı kaldıktan sonra "Space" tuşuna basmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Space tuşuna bastım bir şey değişmedi. quarest dedi: Aynı CMD panelinde denediyseniz farklı bir CMD açıp onda deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeni bir CMD denedim olmadı ve PowerShell ile çalıştırdım da olmadı.