Sistem sıcaklıklarınız ne durumda?

Parcalar hangisi?

72 derece bende psikolojik sınır. O yüzden gpu da cpu da o sıcaklığın üstüne ne yaparsa yapsın çıkamıyor. Kasayı fanla donattım. Cpu, gpu ikisinde de hem overclock, hem undervolt var. ortalama seyir oyun oynarken 50-55 cpu, 60-65 gpu. Sentetik testlerde her ikisi içinde pik nokta 72.

Parcalar hangisi?

MSI Ventus XS 1650 Super ekran kartı. Ryzen 3 3100 işlemci, Dark Raider kasa ancak ön tarafta 3 adet fan var. Soğutucular falan da tamamen stok. Sonradan kule tipi ya da sıvı soğutma almadım. Bu arada sistemi alalı 2 sene oldu ve daha hiç termal macun değişimi yapılmadı.

72'nin bir anlamı falan mı var? Yoksa tamamen o rakama taktığınız için mi?

İşlemci 26-28 derece boşta, 62-65 derece yükte. Ekran kartı 34-35 derece boşta, 59-62 derece yükte.

Yok 70'in bi tık üstü. Ortası değil, tam değil. Psikolojik rahatlık hissi seviyesi. 80 e kadar kabul edilebilir sonuçta. 80'e doğru giden yolun başı. Sınırlarda olsa, geçti mi geçmedi mi tereddütü yaşamama rahatlığı rakamı.

CPU: Boşta 55, yük halinde 77/82.
GPU: Boşta 50, yük halinde 75.

GT540M ekran kartım GTA 5 de 70 derece işlemcim i5 2430M GTA 5 de 85 derece daha bugün fan temizliği macun yenilemesi yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…