F Freakkk Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 RAM 2 SSD veya HDD modeli Kingston 250 GB SSD Ekran kartı NVIDIA GeForce 960 GT İşlemci Pentium Dual Core 2.6 Ghz Merhaba, bilgisayarım çok yavaşladı ve bende ayarlardan sıfırlama yaptım. Fakat bu işlem uzun sürüyor SSD ve HDD de var. Normal mi?
Merhaba, bilgisayarım çok yavaşladı ve bende ayarlardan sıfırlama yaptım. Fakat bu işlem uzun sürüyor SSD ve HDD de var. Normal mi?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Eylül 2022 #2 Normal. Sıfırlamayı tavsiye etmiyorum. Hem çok yavaş hem bir çok soruna neden oluyor.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #3 Freakkk dedi: Merhaba, bilgisayarım çok yavaşladı ve bende ayarlardan sıfırlama yaptım. Fakat bu işlem uzun sürüyor SSD ve HDD de var. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal ben üç kere sıfırladım üçün dede 2 saat sürdü.
Freakkk dedi: Merhaba, bilgisayarım çok yavaşladı ve bende ayarlardan sıfırlama yaptım. Fakat bu işlem uzun sürüyor SSD ve HDD de var. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal ben üç kere sıfırladım üçün dede 2 saat sürdü.
F Freakkk Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 İptal etme yöntemi varmı?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Eylül 2022 #5 Freakkk dedi: Merhaba, bilgisayarım çok yavaşladı ve bende ayarlardan sıfırlama yaptım. Fakat bu işlem uzun sürüyor SSD ve HDD de var. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Keşke sıfırlamak yerine format atsaydınız.
Freakkk dedi: Merhaba, bilgisayarım çok yavaşladı ve bende ayarlardan sıfırlama yaptım. Fakat bu işlem uzun sürüyor SSD ve HDD de var. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Keşke sıfırlamak yerine format atsaydınız.
F Freakkk Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #6 steelumut dedi: Keşke sıfırlamak yerine format atsaydınız. Genişletmek için tıkla... Daha sıfırlanmadı geri donderebilir miyiz?
steelumut dedi: Keşke sıfırlamak yerine format atsaydınız. Genişletmek için tıkla... Daha sıfırlanmadı geri donderebilir miyiz?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Eylül 2022 #7 Freakkk dedi: Daha sıfırlanmadı geri donderebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... İptal edemezsiniz diye biliyorum beklemekten başka çare yok.
Freakkk dedi: Daha sıfırlanmadı geri donderebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... İptal edemezsiniz diye biliyorum beklemekten başka çare yok.
F Freakkk Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #8 steelumut dedi: İptal edemezsiniz diye biliyorum beklemekten başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatsam iptal olmaz mı?
steelumut dedi: İptal edemezsiniz diye biliyorum beklemekten başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatsam iptal olmaz mı?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Eylül 2022 #9 Freakkk dedi: Bilgisayarı yeniden başlatsam iptal olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Sistem zarar görebilir.
Freakkk dedi: Bilgisayarı yeniden başlatsam iptal olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Sistem zarar görebilir.
F Freakkk Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #10 steelumut dedi: Bilmiyorum sistem zarar görebilir. Format atmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki sıfırlayım. Format videosu öneriniz var mı?
steelumut dedi: Bilmiyorum sistem zarar görebilir. Format atmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki sıfırlayım. Format videosu öneriniz var mı?