Sistem şimdi mi yoksa daha sonra mı alınmalı?

hacıbakir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şu anda 15k param var ve hazir sistem alip 12 ay taksidini odesem mi yoksa birkaç ay daha biriktirip bir sistem alsam mi diye dusunuyorum (tahmini 25K ile 30K arasinda param olacak birkaç ay daha biriktirirsem) ancak birkaç aya muhtemelen sistem parçalarının da fiyatları artacaktır bu yüzden ne yapsam karar veremedim. Bilgisi olan arkadaşlar bana yol gösterebilir mi?

Not: Monitörüm var sadece kasa yok.

Fiyatlar cok degismez diye dusunuyorum birkaç aya. Hatta yeni seriler cikacagindan eskilerin fiyatlari dusebilir. 25-30 saglam bir sistem icin minimum oldugundan bence biriktirmeniz daha doğru.

Bence para biriktir 25-30 k ya ortalama bir kasa alabilirsin ha tabii fiyatlarda artabilir ama 15 k ya alabileceğinin daha iyisini alabilirsin ekstra okul falan tatil olunca karne günü indirimlleri ya da farklı indirimler olabiliyor onları yakalarsan ucuza bile alabilirsin.

Fiyatlar cok degismez diye dusunuyorum birkaç aya. Hatta yeni seriler cikacagindan eskilerin fiyatlari dusebilir. 25-30 saglam bir sistem icin minimum oldugundan bence biriktirmeniz daha doğru.

Umarım dediğiniz gibi çok yükselmez malum türkiyedeyiz ne olacağı belli olmuyor fiyatlarda, fikriniz için teşekkürler.

Bir sorum daha var ekran kartını ayri almam mantıklı olur mu? Yani indirim zamanları oluyor ya o zamanlardan birinde güzel bir ekran kartı yakalasam iyi fiyata onu o zaman almak mantıklı olur mu?(sistemi ona göre dizmem gerekir ondan dolayı soruyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…