deMu Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Windows 10 da sistem simgelerini aç veya kapat ayarı bulunuyor fakat bu Windows 11 de nerede bulamadım.
Windows 10 da sistem simgelerini aç veya kapat ayarı bulunuyor fakat bu Windows 11 de nerede bulamadım.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.024 Çözümler 32 27 Mayıs 2025 #2 Sağ tık> görünüm> masaüstü öğelerini göster ayarını devre dışı bırakın.
deMu Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 Schwagos dedi: Sağ tık> görünüm> masaüstü öğelerini göster ayarını devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Masaüstü simgesinden bahsetmiyorum sağ alttaki pil simgesi falan onlar Windows 10'da kalkıyordu ancak Windows 11 de bulamadım.
Schwagos dedi: Sağ tık> görünüm> masaüstü öğelerini göster ayarını devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Masaüstü simgesinden bahsetmiyorum sağ alttaki pil simgesi falan onlar Windows 10'da kalkıyordu ancak Windows 11 de bulamadım.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.930 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 deMu dedi: Masaüstü simgesinden bahsetmiyorum sağ alttaki pil simgesi falan onlar Windows 10'da kalkıyordu ancak Windows 11 de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Görev çubugu ayarlarından olması gerek. Zannedersem görev çubuğu davrsnışları. PC de degilim ama oraya bakın
deMu dedi: Masaüstü simgesinden bahsetmiyorum sağ alttaki pil simgesi falan onlar Windows 10'da kalkıyordu ancak Windows 11 de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Görev çubugu ayarlarından olması gerek. Zannedersem görev çubuğu davrsnışları. PC de degilim ama oraya bakın