Gatoji Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Ekran kartı Colorful igame rtx4060 Anakart Colorful battle axe a520m İşlemci Ryzen 5 5600 Hocalar ilk kez sistem aldım. Sistem açıldığı gibi sinyal yok hatası veriyor. Nedeni nedir sizce?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 14 Eylül 2024 #2 Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Gatoji Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim. MekatronikciAbi dedi: Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim Son düzenleme: 14 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim. MekatronikciAbi dedi: Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #4 Gatoji dedi: Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim. Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildinmi bendede ayni sorun var Artı 0 Eksi
Gatoji dedi: Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim. Sokete uyuyor hocam ama bilmiyorum isterseniz bakim Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildinmi bendede ayni sorun var