B bomboglada Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Bir ara mavi ekran alıyordum. Minidump ile işi çözdüm ama şimdi de siyah ekran hatasıyla karşı karşıya kaldım. Yardım edecek var mı?
Bir ara mavi ekran alıyordum. Minidump ile işi çözdüm ama şimdi de siyah ekran hatasıyla karşı karşıya kaldım. Yardım edecek var mı?
legal1s Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 Isınmadan kaynaklı olabilir.Siyah ekran alırken işlemci ve ekran kartınızda ısınma varmı ? Artı 0 Eksi
KS KS B bomboglada Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #3 legal1s dedi: Isınmadan kaynaklı olabilir. Siyah ekran alırken işlemci ve ekran kartınızda ısınma var mı? Genişletmek için tıkla... Isı olaylarında sorun yok. Artı 0 Eksi
legal1s dedi: Isınmadan kaynaklı olabilir. Siyah ekran alırken işlemci ve ekran kartınızda ısınma var mı? Genişletmek için tıkla... Isı olaylarında sorun yok.