Sistem siyah ekranda kalıyor

babapiro05

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarla oynarken kapatip yatacaktim ama alt F4 attim kapanmadi. Windows menusunden denedim yine kapanmadi. Kasa tusuna bastim yine kapanmadi. Ben de en son kasanin fisini cektim geri takip acmaya calistigimda siyah ekranda kalıyor ve mouse imleci surekli dönüyor. Bunu nasıl duzeltirim? Bir de bilgisayari baska yerde tamir ettirsem garantisi gider mi?

Garantinin gitme durumu tamamen tamirciye bağlı. Garanti etiketlerini sökmezse gitmez. Sen söylersin "beni bilgilendirmeden garanti dışı bırakmayın" diye.

Windows'u güvenli modda başlatmayı dene.
  • bilgisayarını açarken ekranı görmeden önce (Windows logosu görünmeden), bilgisayar açılmaya başladığında güç düğmesinebasılı tutarak bilgisayarı kapat.
    • Bu, genellikle 3-5 saniye boyunca güç düğmesine basılı tutmakla yapılır.

• Bilgisayar kapandıktan sonra, aynı işlemi 2 kez tekrar et. Bu şekilde, Windows gelişmiş başlatma seçeneklerinegeçiş yapabilirsin.
    • Üçüncü kez bilgisayar açıldığında, Windows otomatik olarak Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsüne yönlendirecektir.
Bilgisayar yeniden başlatıldığında, Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat yolunu izleyerek Güvenli Modu seçebilirsin.

Bilgisayar açılırsa bir kaç test yapar sorunu öğreniriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı