Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar format attım bilgisayara, Windows'u SSD'ye kurdum fakat Windows Boot Manager'da HDD'nin ismi yazıyor, nedeni nedir?
Arkadaşlar format attım bilgisayara, Windows'u SSD'ye kurdum fakat Windows Boot Manager'da HDD'nin ismi yazıyor, nedeni nedir?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.300 Makaleler 5 Çözümler 44 11 Mayıs 2020 #2 Hocam boot managerda Windows manager tarzı bu aygıt varmı?
Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #3 300434 dedi: Hocam boot managerda Windows manager tarzı bu aygıt varmı? Genişletmek için tıkla... ssd var, hdd var ve boot manager var sadece yani burada hdd yerine, ssd'yi boot manager yapmak istiyorum
300434 dedi: Hocam boot managerda Windows manager tarzı bu aygıt varmı? Genişletmek için tıkla... ssd var, hdd var ve boot manager var sadece yani burada hdd yerine, ssd'yi boot manager yapmak istiyorum
Tamer7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #4 Sanırım benle aynı sorunu yaşamışsınız Windows hala HDD'den boot ediyor. [Çözüldü] SSD sonrası SSD'den Boot etmek - Technopat Sosyal bu konu yardımcı olacaktır.
Sanırım benle aynı sorunu yaşamışsınız Windows hala HDD'den boot ediyor. [Çözüldü] SSD sonrası SSD'den Boot etmek - Technopat Sosyal bu konu yardımcı olacaktır.
Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #5 Tamer7 dedi: Sanırım benle aynı sorunu yaşamışsınız Windows hala HDD'den boot ediyor. [Çözüldü] SSD sonrası SSD'den Boot etmek - Technopat Sosyal bu konu yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... okudum da yeniden kurulum harbiden daha kolay geldi ya
Tamer7 dedi: Sanırım benle aynı sorunu yaşamışsınız Windows hala HDD'den boot ediyor. [Çözüldü] SSD sonrası SSD'den Boot etmek - Technopat Sosyal bu konu yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... okudum da yeniden kurulum harbiden daha kolay geldi ya