Bilgisayarim da hem SSD hem de HDD var 2sine Windows yüklü HDD çikardiğim zaman Max 5 6 sn filen suruyor HDD takinca 20 saniyelere filen çikiyor BIOS'a giriyorum HDD'deki Windows'u kapatiyorum SSD'yi 2'ye SSD'deki Windows'u ise 1 aliyorum yani PC im SSD'deki Windows ile başliyor ama ginede yavaş açiliyor.
HDD takılı olduğu halde SSDye WİN kurmuşsan WİN bir çok veriyi HDDye de yazmıştır.
WİN kurduğunuz zaman PC de sistemin olduğu SSD'den ve/veya HDDden başka bir disk olmaması çok önemli bir avantaj hızlı açılış için. Kurulumdan sonradan istediğiniz kadar HDD ya da SSD disk ekleyebilirsiniz
Hocam resimde gösterdiğim gibi işletim sistemleri listesini gösterme süresi yazan yerde tik işaretliyse kapatıp dener misiniz eğer sorun çözülmezse HDD kaynaklıdır.
Yüksek ihtimalle SSD'niz ölüme doğru yaklaşıyor SSD modelini söyleyebilir misiniz? Benim SSD'imde ölüme doğru gidiyor garantiye yollamalıyım ama aktif kullandığım için yollayamıyorum.
Hocam resimde gösterdiğim gibi işletim sistemleri listesini gösterme süresi yazan yerde tik işaretliyse kapatıp dener misiniz eğer sorun çözülmezse HDD kaynaklıdır.
Yüksek ihtimalle SSD'niz ölüme doğru yaklaşıyor SSD modelini söyleyebilir misiniz? Benim SSD'imde ölüme doğru gidiyor garantiye yollamalıyım ama aktif kullandığım için yollayamıyorum.