Surpryze Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 141 Yer İstanbul 26 Mayıs 2021 #1 SSD'yi hem 2 ayrı SATA kablosuyla hem de 2 ayrı SATA girişinde denedim ama ne BIOS'ta ne de disk yönetiminde görebildim. (BIOS'um günceldir.) Eski kullandığım SSD'de böyle bir sorun yaşamıyordum. Bunun bir çözümü var mı?
SSD'yi hem 2 ayrı SATA kablosuyla hem de 2 ayrı SATA girişinde denedim ama ne BIOS'ta ne de disk yönetiminde görebildim. (BIOS'um günceldir.) Eski kullandığım SSD'de böyle bir sorun yaşamıyordum. Bunun bir çözümü var mı?
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Disk yöneticisinde diske hard verilememiş veya biçimlendirilmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Surpryze Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 141 Yer İstanbul 3 Haziran 2021 #3 Disk yönetiminde hiç gözükmüyor. MetinMumcu dedi: Disk yöneticisinde diske hard verilememiş veya biçimlendirilmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Çözümünü bilen var mı? Artı 0 Eksi
Disk yönetiminde hiç gözükmüyor. MetinMumcu dedi: Disk yöneticisinde diske hard verilememiş veya biçimlendirilmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Çözümünü bilen var mı?
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 Surpryze dedi: Disk yönetiminde hiç gözükmüyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sata ve Güç kablosunun takılı olduğundan emin ol. Artı 0 Eksi
Surpryze dedi: Disk yönetiminde hiç gözükmüyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sata ve Güç kablosunun takılı olduğundan emin ol.