Sen o 1tblık ssd yi depolama olarak kullandırmamışsınki sağ tıklayıp yeni disk olarak ayarlaFormat sonrası oldu bu olay. SSD'yi ilk taktığımda Denetim Masası'ndan havuz gibi bir şey oluşturup öyle çalıştırabilmiştim. Şimdi onu da yapamıyorum listede çıkmıyor. Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 1361094
Nereye?sağ tıklayıp
Nereye?
Oww işin rengi değişti bunun için ne yapabilirim bilmiyorumEki Görüntüle 1361103
Hiçbir seçeneğe tıklayamıyorum.
Bu sorunun çözümünü bende bilmiyorum ama acaba sorun sata kablosunda portunda veya ssd sata girişinde bir şey olabilir miDepolama havuzuna sağ tıkla sürücü yolu ve yolu değiştir yazana tıkla sonra buraya tıkla
Eki Görüntüle 1361101
Sonra buradan yeni harf ata
Eki Görüntüle 1361104
Oww işin rengi değişti bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
Format atmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu sürücüde.Bu sorunun çözümünü bende bilmiyorum ama acaba sorun sata kablosunda portunda veya ssd sata girişinde bir şey olabilir mi
Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama sorun tahminimce depolama ile ilgili bir kaç ayar vardı ama tam bilgim yokBu sorunun çözümünü bende bilmiyorum ama acaba sorun sata kablosunda portunda veya ssd sata girişinde bir şey olabilir mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.