Sistem şu an mı toplanmalı yazın mı?

AmorphouS17

Decapat
Daha fazla  
Ben şu an kullandığım sistemi yenilemeyi düşünüyorum ama hazirana kadar oynamayacağım. Parçaları şimdi toplayıp beklemek mi daha mantıklı yoksa direkt yazın almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an daha mantıklı diye düşünüyorum.Yaza kadar fiyatlar artar zaten.

Peki şu an direkt alınır mı? Yoksa 1 2 ay içinde büyük indirim dönemi falan var mı?
İndirim dönemi var mı bilmiyorum.Acelen yok gibi.Tavsiye hazır sistemler bazen çok uyguna gelebiliyor.O fırsatları kolla bence.

İndirim dönemi var mı bilmiyorum. Acelen yok gibi. Tavsiye hazır sistemler bazen çok uyguna gelebiliyor. O fırsatları kolla bence.

Bende ekran kartı RAM SSD gibi parçalar var sadece anakartı ve işlemciyi yenilemem gerektiği için indirim fırsatı kolluyorum.

Yaz kampanyalarından dolayı daha mantıklı olabiliyor yazın almak.

Yaz kampanyalarından dolayı daha mantıklı olabiliyor yazın almak.
Valla bende Yks'ye hazırlanıyorum.Üni. kazanırsam 55-60 bin bandında her şey dahil sistem toplamayı düşünüyorum.Acaba yazı mı beklesem yoksa şimdi mi alsam diye ikilemde kaldım.Hatta pc hocasının bi tane gg12 sistemi var şu an.Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.

Yaz kampanyalarını bekleyin derim. Karne kampayaları vs. oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…