dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Başlangıç onarmayı güvenli modda açmayı denedim ama her seferinde bu ekrana geri dönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Haziran 2021 #11 dienef dedi: Bunları da denedim ama değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... DDU ile silip Windows'un kurmasına bırakır mısınız? Artı 0 Eksi
dienef dedi: Bunları da denedim ama değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... DDU ile silip Windows'un kurmasına bırakır mısınız?
KS KS dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #12 Anilkyae dedi: Güvenli Mod'a girin sürücüyü kaldırın. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girmeye çalıştığımda da bu ekranla karşılaşıyorum. Er73748 dedi: Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp Windows'un kurmasına bırakır mısınız? Çözüldükten sonra normal modda güncellersiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girerken de aynı sorunla karşılaşıyorum. dienef dedi: Eki Görüntüle 1085800 Başlangıç onarmayı güvenli modda açmayı denedim ama her seferinde bu ekrana geri dönüyor. Genişletmek için tıkla... Format atsam sorun düzelir mi? Son düzenleme: 27 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Anilkyae dedi: Güvenli Mod'a girin sürücüyü kaldırın. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girmeye çalıştığımda da bu ekranla karşılaşıyorum. Er73748 dedi: Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp Windows'un kurmasına bırakır mısınız? Çözüldükten sonra normal modda güncellersiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girerken de aynı sorunla karşılaşıyorum. dienef dedi: Eki Görüntüle 1085800 Başlangıç onarmayı güvenli modda açmayı denedim ama her seferinde bu ekrana geri dönüyor. Genişletmek için tıkla... Format atsam sorun düzelir mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #13 Düzelir. Çünkü Windows 10 sürücüleri kendisi otomatik kuruyor. Artı 0 Eksi