Sistem sürekli mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Reidon

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
Gtx 1060 6 gb
Anakart
B450M A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 1600
Merhaba. Normalde pek mavi ekran yemyiordum fakat evde bulduğum HDD ve yeni aldığım RAM'den sonra oyunlara girince mavi ekran yemeye başladım. RAM'i çıakrıyorum HDD'yi çıkarıyorum onu takıyorum ama yiyorum ve saliselik oluyor bunlar kodu göremiyorum ama bir kere CRITICAL_PROCESS_DIED yemiştim hepsi ondan olabilir ama emin değilim format atıyorum yine de geçmiyor. Yine de minidump paylaşmak isterdim fakat ayarı açtıktan sonra yemedim daha yeni açtım mavi ekran gelince atacağım. Peki sorun neden kaynaklı olabilir?

Merhaba. Normalde pek mavi ekran yemyiordum fakat evde bulduğum HDD ve yeni aldığım RAM'den sonra oyunlara girince mavi ekran yemeye başladım. RAM'i çıakrıyorum HDD'yi çıkarıyorum onu takıyorum ama yiyorum ve saliselik oluyor bunlar kodu göremiyorum ama bir kere CRITICAL_PROCESS_DIED yemiştim hepsi ondan olabilir ama emin değilim format atıyorum yine de geçmiyor. Yine de minidump paylaşmak isterdim fakat ayarı açtıktan sonra yemedim daha yeni açtım mavi ekran gelince atacağım. Peki sorun neden kaynaklı olabilir?
Minidump dosyanı paylaştığında etiketle beni istersen.
Hiç bir fikrim yok maalesef. Belki ramdendir.

Hocam neyi takınca yiyorsunuz?

Ayarı açtıktan sonra yemedim.

Hangi ayarı açtıktan sonra yemediniz?
CRITICAL_PROCESS_DIED hatası bize sistemin beklenmedik bir şekilde kapatıldığını gösterir artı olarak söyleyebileceğimiz bir şey yok. Ama tek diyebileceğim CMD'den chkdsk /f /r komutunu çalıştırıp disk hatalarına bir bakmanız olur.

Minidump dosyanı paylaştığında etiketle beni istersen.
Hiç bir fikrim yok maalesef. Belki ramdendir.
Hocam neyi takınca yiyorsunuz?

Hangi ayarı açtıktan sonra yemediniz?
CRITICAL_PROCESS_DIED hatası bize sistemin beklenmedik bir şekilde kapatıldığını gösterir artı olarak söyleyebileceğimiz bir şey yok. Ama tek diyebileceğim CMD'den chkdsk /f /r komutunu çalıştırıp disk hatalarına bir bakmanız olur.
Windowsta minidump oluşmuyor açtığım halde nasıl açılıyor yanlışmı açtım acaba?

1722702224364.png

Bu şekilde az önce mavi ekran yedim ama minidump dosyasını bulamadım kaydetmemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı