Çözüldü Sistem sürekli olarak ekran görüntüsü alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusmat

Centipat
Daha fazla  
Bir oyunu aramak için arama kutusuna oyunun ismini yazdım ve onun adında bir screenshot çıktı karşıma. Dosya konumuna git dedim beni C:\Users\Public\Pictures\Screenshots konumuna götürdü. Baktım ki dosya 100GB ve 1 haftadır oynadığım oyun tüm oyunlardan saniye başı screenshot almış. İlk aldığı oyun Resident Evil 4 (2005) oyun orijinal direkt olarak Steam'dan satın aldım. Sorun şu ki oyunu oynadığım gün internetten hiçbir şey indirmemiştim ve Resident Evil'den önce RDR girmiştim fakat onda screenshot almamış sadece Resident Evil ve sonrasını almış. Resimleri silmeme rağmen hâlâ oyun girdiğimde saniye başı screenshot alıyor. Ben çözemedim yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

Not: AMD Radeon kullanıyorum bunun yanında bir de SteelSeries GG kullanıyordum klip vesaire kullanmak için fakat FPS'i ciddi derecede kullandığı için kaldırdım. Bu programların ekran kaydı alma gibi özellikleri olduğu için söyleyeyim dedim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ekran görüntüsü'nün geldiği klasörü silip aynı adla bir metin belgesi açtım. Metin belgesine klasörle aynı ismi verip txt uzantısını sildim. Konumu bulamadığı içinde fotoğraflar artık gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…