Çözüldü Sistem SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Berkay Özsoy

Kilopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1RSppzIgL5y3vBEL5n3PNU5qQNblg0urz/view?usp=sharing
RAM
2x8 Crucial Ram
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVO M.2 SSD
Ekran kartı
MSI Armor GTX 1080
Anakart
ASUS TUF B450 PLUS GAMING
İşlemci
R5 3600X
4 gün önce PC'yi yeni formatladım ve formatladıktan sonra 3 kez SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hataları aldım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Dosyaları inceledim. Hata NVIDIA ekran kartı kaynaklı gibi duruyor. Formattan sonra Windows Update ekran kartı sürücüsü kurduysa o kurduğu sürücü sıkıntı yaratmış belli ki. DDU ile sürücü kaldırıp sitesinden yeniden sürücü kurup haber verin durum hakkında.
Merhaba. Dosyaları inceledim. Hata NVIDIA ekran kartı kaynaklı gibi duruyor. Formattan sonra Windows Update ekran kartı sürücüsü kurduysa o kurduğu sürücü sıkıntı yaratmış belli ki. DDU ile sürücü kaldırıp sitesinden yeniden sürücü kurup haber verin durum hakkında.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…