O Oğuzhan Açar Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #1 Herkese merhabalar. Sistemimde zararlı var mı ? İncelerseniz çok müteşekkir olurum. gıs report.zip Scan_2016-5-5-17-58.txt @Murat5038 Son düzenleme: 5 Mayıs 2016
Herkese merhabalar. Sistemimde zararlı var mı ? İncelerseniz çok müteşekkir olurum. gıs report.zip Scan_2016-5-5-17-58.txt @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Mayıs 2016 #2 Tarama 2 rehberine göre bunları uygula: c:\program files (x86)\driver-soft\drivergenius\drivergenius.exe c:\programdata\application data\kmsautos\bin\tunmirror2.exe c:\programdata\application data\kmsautos\bin\driver\x64tap1\devcon.exe c:\programdata\kmsautos\bin\tunmirror2.exe c:\programdata\kmsautos\bin\driver\x64tap1\devcon.exe c:\users\oğuzhan\appdata\roaming\baidu\spark\profile\file system\002\t\00\00000000 c:\program files (x86)\baidu cleaner\weathermini.exe c:\program files (x86)\driver-soft\drivergenius\liveupdate.exe c:\users\oğuzhan\appdata\roaming\baidu\spark\profile\extensions\pnpkoklbbellambkkmpkoidpnonnppli\40.17.1099.6_0\background.js Bu klasör içlerini sil: c:\program files (x86)\driver-soft\ c:\programdata\application data\kmsautos\bin\driver\x64tap1\ c:\programdata\kmsautos\bin\driver\x64tap1\ c:\users\oğuzhan\appdata\roaming\baidu\spark\ c:\program files (x86)\driver-soft\drivergenius\ Adwcleaner'i önermeden kullanmayın. Sürücü bulucu kullanmayın. CCleaner ile tarayıcı temizliği yapın.
Tarama 2 rehberine göre bunları uygula: c:\program files (x86)\driver-soft\drivergenius\drivergenius.exe c:\programdata\application data\kmsautos\bin\tunmirror2.exe c:\programdata\application data\kmsautos\bin\driver\x64tap1\devcon.exe c:\programdata\kmsautos\bin\tunmirror2.exe c:\programdata\kmsautos\bin\driver\x64tap1\devcon.exe c:\users\oğuzhan\appdata\roaming\baidu\spark\profile\file system\002\t\00\00000000 c:\program files (x86)\baidu cleaner\weathermini.exe c:\program files (x86)\driver-soft\drivergenius\liveupdate.exe c:\users\oğuzhan\appdata\roaming\baidu\spark\profile\extensions\pnpkoklbbellambkkmpkoidpnonnppli\40.17.1099.6_0\background.js Bu klasör içlerini sil: c:\program files (x86)\driver-soft\ c:\programdata\application data\kmsautos\bin\driver\x64tap1\ c:\programdata\kmsautos\bin\driver\x64tap1\ c:\users\oğuzhan\appdata\roaming\baidu\spark\ c:\program files (x86)\driver-soft\drivergenius\ Adwcleaner'i önermeden kullanmayın. Sürücü bulucu kullanmayın. CCleaner ile tarayıcı temizliği yapın.
O Oğuzhan Açar Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2016 #3 1. kısımda anlatmak istediğinizi anlamadım,biraz açarmısınız. Edit: Bu arada sizin 1. kısımda gösterdiğiniz bazı dosyalar yok,bulamaz isem bir sorun çıkarır mı? Son düzenleme: 6 Mayıs 2016
1. kısımda anlatmak istediğinizi anlamadım,biraz açarmısınız. Edit: Bu arada sizin 1. kısımda gösterdiğiniz bazı dosyalar yok,bulamaz isem bir sorun çıkarır mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Mayıs 2016 #4 Oğuzhan Açar dedi: 1. kısımda anlatmak istediğinizi anlamadım,biraz açarmısınız. Genişletmek için tıkla... Tarama 2 konusuna göre uygulayın diyorum. İndirip taradığın konu yani. Oğuzhan Açar dedi: Bu arada sizin 1. kısımda gösterdiğiniz bazı dosyalar yok, Genişletmek için tıkla... Yoktan kastınız nedir? Sonuçlar size ait ise dediklerim programda görünür olması ve işaretleyip rehbere göre uygulamanız lazım. Son düzenleme: 6 Mayıs 2016
Oğuzhan Açar dedi: 1. kısımda anlatmak istediğinizi anlamadım,biraz açarmısınız. Genişletmek için tıkla... Tarama 2 konusuna göre uygulayın diyorum. İndirip taradığın konu yani. Oğuzhan Açar dedi: Bu arada sizin 1. kısımda gösterdiğiniz bazı dosyalar yok, Genişletmek için tıkla... Yoktan kastınız nedir? Sonuçlar size ait ise dediklerim programda görünür olması ve işaretleyip rehbere göre uygulamanız lazım.