O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 21 Haziran 2014 #31 @HerkeseAKAR, 1600MHz sizin için oldukça makbuldür. 8GB RAM, günümüzde çok çok rahat yeter. CL9 RAM seçmeye özen gösterin. Not: Önerdiğim sistemi yorumlamanızı bekliyorum. Ona göre değişiklik uygulayacağım.
@HerkeseAKAR, 1600MHz sizin için oldukça makbuldür. 8GB RAM, günümüzde çok çok rahat yeter. CL9 RAM seçmeye özen gösterin. Not: Önerdiğim sistemi yorumlamanızı bekliyorum. Ona göre değişiklik uygulayacağım.
T The Witcher Ziyaretçi 21 Haziran 2014 #32 Ram konusunda render dışında yüksek frekanslı Ram almak israftır. 1600 Mhz-CL9 bir RAM işinizi görecektir.
Ram konusunda render dışında yüksek frekanslı Ram almak israftır. 1600 Mhz-CL9 bir RAM işinizi görecektir.
HerkeseAKAR Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #33 Silinen üye dedi: @HerkeseAKAR, 1600MHz sizin için oldukça makbuldür. 8GB RAM, günümüzde çok çok rahat yeter. CL9 RAM seçmeye özen gösterin. Not: Önerdiğim sistemi yorumlamanızı bekliyorum. Ona göre değişiklik uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim, sakin suan ki yorumumu yanlis anlamayin bu belki bir onyargidir fakat MSI marka urun almayi dusunmuyorum
Silinen üye dedi: @HerkeseAKAR, 1600MHz sizin için oldukça makbuldür. 8GB RAM, günümüzde çok çok rahat yeter. CL9 RAM seçmeye özen gösterin. Not: Önerdiğim sistemi yorumlamanızı bekliyorum. Ona göre değişiklik uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim, sakin suan ki yorumumu yanlis anlamayin bu belki bir onyargidir fakat MSI marka urun almayi dusunmuyorum
HerkeseAKAR Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #34 Silinen üye dedi: Ram konusunda render dışında yüksek frekanslı Ram almak israftır. 1600 Mhz-CL9 bir RAM işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz icin tesekkur ederim
Silinen üye dedi: Ram konusunda render dışında yüksek frekanslı Ram almak israftır. 1600 Mhz-CL9 bir RAM işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz icin tesekkur ederim
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 21 Haziran 2014 #35 MSI GTX780 Ti, ASUS GTX780 Ti'den üstün bir performans sunuyor, bunu da belirteyim. Tam olarak bir sistem yorumu yapınız. SSD ve soğutma istiyor musunuz? Yoksa bir süre stok fan ile idare edip soğutucu alır mısınız?
MSI GTX780 Ti, ASUS GTX780 Ti'den üstün bir performans sunuyor, bunu da belirteyim. Tam olarak bir sistem yorumu yapınız. SSD ve soğutma istiyor musunuz? Yoksa bir süre stok fan ile idare edip soğutucu alır mısınız?
Sercan Çil Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 685 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2014 #36 HerkeseAKAR dedi: Ramleri 16GB (2x8GB) HyperX Beast XMP DDR3 2400MHz CL11 Kit Ram - Vatan Bilgisayar Sizin tavsiye ettiginiz 1600MHz CL9 Fakat Sunu alsam 2400MHz olacak fakat CL11 performans sizce nasil olur? Ram konusunda kararsizim Genişletmek için tıkla... Ram belleği arttıkça CL değeri artar. 16 GB ramlerde genellikle CL11 görürsün zaten ama gereksiz. 8 gb alsan yeter.
HerkeseAKAR dedi: Ramleri 16GB (2x8GB) HyperX Beast XMP DDR3 2400MHz CL11 Kit Ram - Vatan Bilgisayar Sizin tavsiye ettiginiz 1600MHz CL9 Fakat Sunu alsam 2400MHz olacak fakat CL11 performans sizce nasil olur? Ram konusunda kararsizim Genişletmek için tıkla... Ram belleği arttıkça CL değeri artar. 16 GB ramlerde genellikle CL11 görürsün zaten ama gereksiz. 8 gb alsan yeter.
HerkeseAKAR Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #37 250 GB ssd ve sogutucu dusunuyorum
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 21 Haziran 2014 #38 Tamam o zaman, sistem üzerinde değişiklikler yapacağım. O mesajımı takip ederseniz sevinirim.
HerkeseAKAR Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #39 Silinen üye dedi: Tamam o zaman, sistem üzerinde değişiklikler yapacağım. O mesajımı takip ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Forumu Tapatalk uzerinden takip ediyorum, degisiklik aninda hemen inceleyecegim.
Silinen üye dedi: Tamam o zaman, sistem üzerinde değişiklikler yapacağım. O mesajımı takip ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Forumu Tapatalk uzerinden takip ediyorum, degisiklik aninda hemen inceleyecegim.