Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir araştırığım ve karar kıldığım donanımlar için sizinde tavsiyesini almak istedim.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Ekran kartı: RX 5600 XT Sapphire.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM:-
SSD:-
kasa:-
PSU:-
halihazırda pek çok hazır sistem satılmakta ancak kimisinin PSU'su vasat kimisinin anakartı çok kötü kimisinin RAM'leri. Bu yüzden en mantıklısı tek tek toplamak gibi görünüyor. Bu konuda daha önce parça parça almış olan kişiler bu garanti olayları hakkında bilgi verebilir mi? X sitesinden aldığım ekran kartı için muhatabım X firması mı oluyor yokssa ekran kartı distribütöriyle kendim mi iletişime geçeceğim? Ayrıyeten buraya bazı ilgilendiğim sistemlerin linkini bırakacağım. O sistemler mi yoksa tek tek kendi toplamam mı mantıklı olur görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Boş bıraktığım kısımlara önerilerinizi bekliyorum.
www.vatanbilgisayar.com
www.itopya.com
www.teknobiyotik.com
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Ekran kartı: RX 5600 XT Sapphire.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM:-
SSD:-
kasa:-
PSU:-
halihazırda pek çok hazır sistem satılmakta ancak kimisinin PSU'su vasat kimisinin anakartı çok kötü kimisinin RAM'leri. Bu yüzden en mantıklısı tek tek toplamak gibi görünüyor. Bu konuda daha önce parça parça almış olan kişiler bu garanti olayları hakkında bilgi verebilir mi? X sitesinden aldığım ekran kartı için muhatabım X firması mı oluyor yokssa ekran kartı distribütöriyle kendim mi iletişime geçeceğim? Ayrıyeten buraya bazı ilgilendiğim sistemlerin linkini bırakacağım. O sistemler mi yoksa tek tek kendi toplamam mı mantıklı olur görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Boş bıraktığım kısımlara önerilerinizi bekliyorum.
AMD 3600- SAPPHIRE RX5600XT PULSE-GIGABYTE B450M S2H-WD 500GB-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3600- SAPPHIRE RX5600XT PULSE-GIGABYTE B450M S2H-WD 500GB-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3600X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3600X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING-2 ITOPYA'da.
Teknobiyotik P2XT - AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz, RX5600 XT 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }