Çözüldü Sistem tepsisinde tüm simgeler görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

recepEmirhan

Hectopat
Merhaba. Dün aşağıda bulabileceğiniz linkteki adımlarla bilgisayarımı rahatlatmayı denedim ama bir sorunla karşılaştım. Sistem tepsim dağıldı:

1621092943241.png

Ne yapmalıyım?

Link: Rehber: Windows 10 Optimizasyonu

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kod:
Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster
Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım.

2021-05-15 19_43_47-Settings.png
Kod:
Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster
Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım.

2021-05-15 19_43_47-Settings.png

Çözüm
Kod:

Eki Görüntüle 1024944
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı