Sistem test sonuçları nasıl?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. İlk defa sistem test ettiğim için ne yapacağımı bilmiyorum. Ekran kartı ve SSD için testleri yaptım ama Afterburner'a ne yapacağımı bilemedim. Prime95 ayarını olduğu gibi kullandım. Henüz oyun indirip test etme fırsatım olmadı. Overclock ya da oyunlar için herhangi bir özellik açmalı mıyım bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ekran kartı.png
    185,2 KB · Görüntüleme: 62
  • ssd.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 57
  • ayar .png
    41,8 KB · Görüntüleme: 52
  • sonuç.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 59
İyi duruyor, hocam. SSD oranlarınız'da vaat edilen ile aynı çıktıysa bir sorun yok.

İyi duruyor, hocam. SSD oranlarınız'da vadedilen ile aynı çıktıysa bir sorun yok.

Ekran kartından bir sıkıntı yok değil mi?
Bütçe yetmediği için yeni SSD alamadım. Adata Legend 700 512 GB kullanıyorum. Okuma: 2000 yazma: 1600 diyor.

Ekran kartından bir sıkıntı yok değil mi?
Bütçe yetmediği için yeni SSD alamadım. Adata Legend 700 512 GB kullanıyorum. Okuma: 2000 yazma: 1600 diyor.
Ekran kartınız normal seviyelerde. SSD'inizde iyi görünüyor. Sisteminizi kullanabilirsiniz bir sorun yok.

Ekran kartınız normal seviyelerde. SSD'inizde iyi görünüyor. Sisteminizi kullanabilirsiniz bir sorun yok.

İşlemcide herhangi bir sıkıntı olsa açılmaz zaten değil mi? Afterburner nasıl kullanabilirim? Overclock ya da açmam gerek bir özellik var mı? Henüz AMD'nin uygulamasını kurmadım.

İşlemcide herhangi bir sıkıntı olsa açılmaz zaten değil mi? Afterburner nasıl kullanabilirim? Overclock ya da açmam gerek bir özellik var mı? Henüz AMD'nin uygulamasını kurmadım.
Overclock gerekmiyor bence şuanlık sisteminiz baya iyi seviyede. Bu arada AMD'nin son sürümünü kurabilirsiniz herkes memnun ve MW3 desteği vs.'de gelmiş.

Overclock gerekmiyor bence şu anlık sisteminiz bayağı iyi seviyede. Bu arada AMD'nin son sürümünü kurabilirsiniz herkes memnun ve MW3 desteği vs.'de gelmiş.

AMD Adrenalin değil mi? Aklımda bazı sorular var. Kusura bakmayın sıkıyorsam.
Ekran kartı fan ayarı, PBO ve CPB açmak, gücü değiştirmek gibi işlemler yapılmalı mi?

AMD Adrenalin değil mi? Aklımda bazı sorular var. Kusura bakmayın sıkıyorsam.
Ekran kartı fan ayarı, PBO ve CPB açmak, gücü değiştirmek gibi işlemler yapılmalı mi?
Ekran kartı kendisini ayarlıyor zaten durumuna göre. Ayrıca evet Adrenalinden bahsediyorum.

Ekran kartı kendisini ayarlıyor zaten durumuna göre. Ayrıca evet adrenalinden bahsediyorum.

Güçten kastım Windows ayarlarında ki güç kısmından bahsediyorum. Forumda görüyorum ekran kartı fan ayarı yapan var dedim acaba gerekli mi değil mi? Çok teşekkür ederim.

Güçten kastım Windows ayarlarında ki güç kısmından bahsediyorum. Forumda görüyorum ekran kartı fan ayarı yapan var dedim acaba gerekli mi değil mi? Çok teşekkür ederim.
Ya, yapanlar varda sen Adrenalini kurdun mu o kendisini oyuna göre videoya göre vs. durumlara otomatik ayarlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…