B Beşiktaş Ziyaretçi 20 Haziran 2013 #1 Sistemimi topladım fakat işletim sistemimi kurmayı bilmiyorum direk windows 7 cd ile format atsam olmazmı ? Bide eski hardiskimi taksam eski işletim sistemim geri gelirmi ?
Sistemimi topladım fakat işletim sistemimi kurmayı bilmiyorum direk windows 7 cd ile format atsam olmazmı ? Bide eski hardiskimi taksam eski işletim sistemim geri gelirmi ?
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 20 Haziran 2013 #2 Eski HDD'nde hangi işletim sistemin yüklüyse o gelir. Format atmak ile işletim sistemini kurmak bir nevi aynı işlem zaten.
Eski HDD'nde hangi işletim sistemin yüklüyse o gelir. Format atmak ile işletim sistemini kurmak bir nevi aynı işlem zaten.
Dağhan Hectopat Katılım 2 Haziran 2012 Mesajlar 296 Yer Mersin 20 Haziran 2013 #3 Anakart değişiminden sonra format atmak şart diye biliyorum. Yani eski HDDyi takıp formatlamadan kullanmaya devam etme diye bir olay yok.
Anakart değişiminden sonra format atmak şart diye biliyorum. Yani eski HDDyi takıp formatlamadan kullanmaya devam etme diye bir olay yok.
4 4454 Kilopat Katılım 17 Haziran 2013 Mesajlar 1.589 Makaleler 2 20 Haziran 2013 #4 Eski HDD'yi taksan eski sistemin gelmez sitem kurman lazım yani format atman gerek. Eski Hdd'ye yada yeni aldığına kur aynı şey farketmez
Eski HDD'yi taksan eski sistemin gelmez sitem kurman lazım yani format atman gerek. Eski Hdd'ye yada yeni aldığına kur aynı şey farketmez
B Beşiktaş Ziyaretçi 20 Haziran 2013 #5 Anladım ozaman windows 7 format cd si alsam sorun olmaz dimi format atmayı falan biliyorum
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 20 Haziran 2013 #6 Olmaz dedik. Kur gitsin.
LaStsamuRai Megapat Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 602 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2013 #8 Eski hddyi takarsan, Windows ilk bir süre yeni driverleri tanır. Daha sonra faal hale gelir, yalnız önermem. En temizi format atmak.
Eski hddyi takarsan, Windows ilk bir süre yeni driverleri tanır. Daha sonra faal hale gelir, yalnız önermem. En temizi format atmak.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Haziran 2013 #9 Windows 7 tavsiye etmiyoruz. Windows 8 kurun. En iyisi şu anda Windows 8. https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Windows 7 tavsiye etmiyoruz. Windows 8 kurun. En iyisi şu anda Windows 8. https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html