Merhabalar, kasamı topladım. Anakart ASUS TUF B550M wif, CPU AMD 5600X, GPU RTX 3070 Ti Aorus. Şu an PC kurdum her şeyi güncelledim ekstra olarak neler kurmalı neler yapmalıyım? Teşekkürler.
Onları direkt öyle yaptım. Virüs programı kullanamıyorum.Sürücüleri kendi sitelerinden indir. Ek olarak antivirüs programı kurabilirsin. Malware bytes veya Kaspersky öneririm.
17K bandında sadece kasa ama ben pc parçalarını almaya başlayalı baya oldu baya uygundan aldım ve bazı parçalarda bir tık abartıya kaçtım.Ne kadara topladınız?
Teşekkürler çok makbule geçti.Hayırlı olsun, kasa da toz filtresi varsa 3 ayda bir toz filtresini temizlemeni öneririm.
Filtre yoksa kasa içini aynı şekilde
Ek olarak işlevsel bazı programlar önereyim:
-Revo Uninstaller : Bilgisayardan herhangi bir program oyun vs silmek için iş gören bir program.
-Treesize : Bilgisayarda hangi klasör dosya ne kadar yer kaplıyor onu gösterir.1-2 sene sonra disk şişince lazım oluyor.
-HD Tune : Ara sıra disk kontrolü yapıp bad sector var mı yok mu bakarsın.
-CPU Z : Bunla da bileşen kontrolü yapabilirsin.
Ufak tefek program bunlar, sistemi yormazlar.
17K bandında sadece kasa ama ben PC parçalarını almaya başlayalı bayağı oldu bayağı uygundan aldım ve bazı parçalarda bir tık abartıya kaçtım.
Teşekkürler çok makbule geçti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.