I iae Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar sistemi topladım Vatan Bilgisayar'da, yarın alıyorum. Buna Windows nasıl yüklenecek? Onuda mı satın alıyoruz ? 600 TL gbi fiyatı var, çok pahalı. Başka bir yolu yok mudur?
Arkadaşlar sistemi topladım Vatan Bilgisayar'da, yarın alıyorum. Buna Windows nasıl yüklenecek? Onuda mı satın alıyoruz ? 600 TL gbi fiyatı var, çok pahalı. Başka bir yolu yok mudur?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2015 #2 Evet, satın almanız gerek. Korsana destek vermiyoruz. Öğrenciyseniz Dreamspark'dan yararlanabilirsiniz: Dreamspark Windows 8.1 Alma Rehberi | Technopat Sosyal
Evet, satın almanız gerek. Korsana destek vermiyoruz. Öğrenciyseniz Dreamspark'dan yararlanabilirsiniz: Dreamspark Windows 8.1 Alma Rehberi | Technopat Sosyal
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Mayıs 2015 #3 Yükleme rehberi için de: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yükleme rehberi için de: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et