Sistem toplama hakkında

ccplayerxx

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2018
Mesajlar
73
Merhaba ben Nisan'da bilgisayar toplayacağım ama sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
1)Ryzen ve RTX 2080 düşünüyorum, Nisan ayına kadar yeni işlemci veya ekran kartı çıkacak mı? Bu ikisi yerine tercih et diyebileceğiniz var mı?
2)Sistemi Teknobiyotik, İtopya vb. yerlerden hazır yapılmış olanlardan mı almalıyım yoksa parça parça şeklinde mi almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
  1. "Ryzen ve RTX 2080" ifadesi yorum yapmamız için yeterli değil. Aklındaki tam sistemi paylaşırsan net yorum yapabiliriz. Öneri istiyorsan da bütçeni söylemelisin. AMD yanılmıyorsam yeni işlemcileri yıl sonuna doğru planlıyordu. Intel'inkiler ise mart-nisan civarı bekleniyor. Yeni teknoloji için bekleyebiliyorsanız bekleyin derim.
  2. Parça parça kendin topla. Montaj bilgisi de gerekiyor tabi fakat video izleyerek de yapabilirsin. Yapamam diyorsan yakınında montaj yapan bir yer bul. Hazır sistem almak çoğu zaman akıl karı değil. Stok eritmek için kalitesiz parçalar koyuyorlar ve bunları değiştiremiyorsun. Üstelik başka sitelerden daha ucuza bulunabiliyor parçalar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı