Sistem Toplama için Sinerji vs Teknobiyotik vs İnventus vs Ebrar?

Kaizer839

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, oyun sistemi toplamayı düşünüyorum bu sitelerden hangisini önerirsiniz, 3-4 günlük bir kabataslak araştırmadan sonra neredeyse hepsinde tek tek tük şikayetler olduğunu gördüm(yanlış ürün göndermeler, eksik ürün göndermeler, bozuk veya kullanılmış ürün göndermeler vs.) o yüzden biraz kararsız durumdayım. Sizlerin önerebileceği başka bir yer var mı?

Toplamayı düşündüğüm sistem şöyle :

i5 6500 Skylake
MSI b150m bazooka
Kingston Hyperx Fury 16 GB
MSI RX470 Gaming X 8 GB veya MSI RX470 8 GB
WB 1 TB 64MB 7200 RPM
Samsung 750 evo 120 GB
Dark N10 5x12 fan kontrolcülü kasa
Aerocool 600w 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, oyun sistemi toplamayı düşünüyorum bu sitelerden hangisini önerirsiniz, 3-4 günlük bir kabataslak araştırmadan sonra neredeyse hepsinde tek tek tük şikayetler olduğunu gördüm(yanlış ürün göndermeler, eksik ürün göndermeler, bozuk veya kullanılmış ürün göndermeler vs.) o yüzden biraz kararsız durumdayım. Sizlerin önerebileceği başka bir yer var mı?

Toplamayı düşündüğüm sistem şöyle :

i5 6500 Skylake
MSI b150m bazooka
Kingston Hyperx Fury 16 GB
MSI RX470 Gaming X 8 GB veya MSI RX470 8 GB
WB 1 TB 64MB 7200 RPM
Samsung 750 evo 120 GB
Dark N10 5x12 fan kontrolcülü kasa
Aerocool 600w 80+
Zaten o kasa ebrar'da stoklarda yok. Direk ben sistem topladım ebrar'dan ürünler sıfırdı kutusu açılmamıştı.

Dark N10 kasa tavsiye etmiyorum görüntüsü ve soğutması güzel ancak malzemesi çok kalitesiz diyolar. Bu arada o sitelerden sinerjiyi tavsiye ederim. Nedense hep gözüme güzel gözükmüştür. Ayrıca montaj seçeneğini seçtiğinizde windows 10 trial kurup driverları yükleyip veriyorlar. Buda uğraşmamak için güzel bir yol :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı