Ekimde sistem toplayacağım ama hangisinden toplasam bilemedim, daha doğrusu ikisinin arasında kaldım. Hangisi kablolamayı ve montajı daha iyi yapıyor? :/
Benim arkadaşım yakın zamanda teknobiyotik'den pc topladı. Montajlı ve gayet düzgün şekilde geldi. Sinerji hakkında hiçbir bilgim yok ancak parça fiyatları bana aşırı ucuz geldi o yüzden hıyar çıkabilir dikkat et .
Benim arkadaşım yakın zamanda teknobiyotik'den pc topladı. Montajlı ve gayet düzgün şekilde geldi. Sinerji hakkında hiçbir bilgim yok ancak parça fiyatları bana aşırı ucuz geldi o yüzden hıyar çıkabilir dikkat et .
Ekim'de dolar kuruna uygun olarak en ucuz hangisiyse ona yönel. Artık parçaları birleştirmek yapboz gibi bir hal aldı, kendin çok kolay yapabilirsin. Böyle sitelerden toplu alacağına en ucuzunu teknofiyat.com'dan öğrenip ayrı ayrı almak. Şahsen ben öyle daha ucuza getirdim.
Montajı kendin yap. Başkasının elinden yapılan sistemi görme ihtimalin veya talimat verme ihtimalin yok. İnternet üzerinde bir sürü rehber bulunuyor ve çok pratik bir şekilde anlatım sunuyorlar. Eğer bilgisayar parçası istiyorsan Sinerji tercihimdir.