Sistem toplama konuları hakkında düşünce

Sosyal'deki 13.000₺ ve üstü meblağlardaki sistem toplama konularının %80'inin sahte olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Bazı insanlar o bilgisayara 15 bin verip verdiğini tek bir iş ile geri alıyor.
Herkesin ekonomik durumu aynı değil zaten olamaz o zaman sistem çarkları dönmez.

13-15'i bilemem, parası olan üst seviye alıyordur da arada gelip böyle kendilerini çok akıllı zanneden arkadaşlar gelip yok babamdan miras kaldı 40 bin lira yok tarlayı sattık 70 bin lira yok Aguero'nun oğluyum 1 milyar dolar PC toplama diye konu açıyor, olmayan parasıyla şova kalkışıp rezil olup gidiyor.

Haklısın.

70.000TL paraya uzay istasyonu kurulur

Bırak 13 bini çoğu 3,4 binler bile sahte. Birçok Discord sunucusunda "Abi şu kadar bütçem ne toplayayım" diye geliyorlar, anlatıyorum bunu şunu alabilirsin, böyle yaparsan bütçene göre daha uygun olur falan diye uğraşıp 1 saatten fazla zaman veriyorum sonra 1 ay sonra bakıyorum aynı kişi aynı şekilde soruyor. Bu durumu 5, 6 kere yaşadığım için artık hiçbirine cevap vermiyorum. Genelde buraya yönlendirip tavsiyeler kısmına bakın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…