R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.360 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Ağustos 2020 #1 Merhaba, bir konuyu Masaüstü Bilgisayar'lara açmıştım. Ve çift sistem toplamadan ceza yemiştim (haklılık, hakszılık göreceli bu konuda). Şimdi bir daha sistem toplama konusu açarsam ne gelir başıma? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Merhaba, bir konuyu Masaüstü Bilgisayar'lara açmıştım. Ve çift sistem toplamadan ceza yemiştim (haklılık, hakszılık göreceli bu konuda). Şimdi bir daha sistem toplama konusu açarsam ne gelir başıma?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.751 Makaleler 13 Çözümler 705 25 Ağustos 2020 #2 Bu ay sistem toplama konusu açmamışsınız gibi, açmadığınıza göre bu ay bir tane sistem toplama konusu açabilirsiniz.
Bu ay sistem toplama konusu açmamışsınız gibi, açmadığınıza göre bu ay bir tane sistem toplama konusu açabilirsiniz.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.360 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Ağustos 2020 #3 Emre C dedi: Bu ay sistem toplama konusu açmamışsınız gibi, açmadığınıza göre bu ay bir tane sistem toplama konusu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Korkuyorum bu kuraldan. @Emre C, bu kuraldan dolayı ban yemem değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Emre C dedi: Bu ay sistem toplama konusu açmamışsınız gibi, açmadığınıza göre bu ay bir tane sistem toplama konusu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Korkuyorum bu kuraldan. @Emre C, bu kuraldan dolayı ban yemem değil mi?