Şimdi aklıma geldi soruyorum. Peki monte işleminde kabloları yanlış veya eksik takarsam sistem zarar görmez değil mi? Tekrar deneyerek düzeltebilirim?Tabi ki el alışıklığı önemli bir konu fakat ilk sistem montajınız ise izleyerek adım adım yapabilirsiniz. Youtube'da tam rehberler mevcut. Fakat toplamadan önce de videolar izleyin ki göz aşinalığınız olsun.
Yanlış takma konusunda pek bir şey diyemeyeceğim çünkü bir çok şekilde yanlış takabilirsiniz fakat eksik takmak bir sorun yaratmaz. Sistem açılmaz, siz de anlarsınız eksik olduğunu. Zaten tam rehberlerde bütün kablolar adlarıyla birlikte montajlanır.Şimdi aklıma geldi soruyorum. Peki monte işleminde kabloları yanlış veya eksik takarsam sistem zarar görmez değil mi? Tekrar deneyerek düzeltebilirim?
Bu bendeki ssd kc2000 nasil takiliyor biliyor musunuz kutulu degil de uzun cubuk gibiYanlış takma konusunda pek bir şey diyemeyeceğim çünkü bir çok şekilde yanlış takabilirsiniz fakat eksik takmak bir sorun yaratmaz. Sistem açılmaz, siz de anlarsınız eksik olduğunu. Zaten tam rehberlerde bütün kablolar adlarıyla birlikte montajlanır.
Hocam işlemci nasıl takılır, ekran kartı nasıl takılır, power tuşu ve usb kabloları nasıl bağlanır gibi rehberleri tek tek izleyerek rahatça yapabilirsiniz. Saçma sapan bilgisayarcılara 100-200 TL vermek pek mantıklı değil. Zaten montajı ilk 14 gün içinde yaparsanız isterseniz iade alır isterseniz ürünün yenisini alırsınız. Bozulacağını pek sanmam ama yinede dediğim gibi yapabilirsiniz.Başlıkta belirtildiği gibi video izleyerek sistemimi montajlayabilir miyim? Sizce teknik bilgi açısından yetkin olunması gereken bir konu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.