Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 11 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Birkaç aydır yeni bilgisayar almayı planlıyordum ve 1 hafta içinde şu sistemi almayı planlıyorum. Pc Toplama Sihirbazı Aldıktan sonra bir şey yapmalı mıyım yoksa sinerji her şeyi güncelleyip kurup mu veriyor? Benim güncellemem, yapmam gereken şeyler nelerdir?
Merhabalar. Birkaç aydır yeni bilgisayar almayı planlıyordum ve 1 hafta içinde şu sistemi almayı planlıyorum. Pc Toplama Sihirbazı Aldıktan sonra bir şey yapmalı mıyım yoksa sinerji her şeyi güncelleyip kurup mu veriyor? Benim güncellemem, yapmam gereken şeyler nelerdir?
Extraterreste Hectopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu video işinize yarayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu video işinize yarayacaktır.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et