Arkadaşlar ben arkadaşımla birlikte kendime bilgisayar bakıyorum birlikte danışıyoruz çünkü bayağı sağlam bir sistem toplamayı düşünüyorum. Başka fikirler olduğu için bana Technopat forumu önerdi istersen tavsiye al dedi ilk defa kullanıyorum burayı.
Şimdi sisteme gelecek olursak arkadaşlar ben her şeyi ile birlikte saf, Full bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bu yaz kafa dağıtmak için.
Söyle sistemi söyleyeyim devamını siz getirirseniz sevinirim fikirlere açığım.
Kasa: ASUS A21.
Ekran kartı: ASUS TUF Gaming 4080.
İşlemci: AMD Ryzen 7800x3D.
Anakart: ASUS TUF Gaming B650-Plus şimdi buraya kadar güzel bence sizce nasıldır yorumlarınızı bekleyeceğim ama geriye kalan parçalar hakkında cok ama çok bir bilgim yok o yüzden size danışmak istedim söyle SSD, RAM, güç kaynağı, 3600mm sıvı soğutucu ve daha diğerleri ne varsa artık güzel bir şeyler önerebilir misiniz? Ve sizce ekran kartı ile işlemci uyumlu mudur?
Mesela şu parça değil de şunu al diyeceğiniz var mıdır?
Bütçem 100-110k arası bu arada
ama üstüne çok çıkamam.
Şimdi sisteme gelecek olursak arkadaşlar ben her şeyi ile birlikte saf, Full bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bu yaz kafa dağıtmak için.
Söyle sistemi söyleyeyim devamını siz getirirseniz sevinirim fikirlere açığım.
Kasa: ASUS A21.
Ekran kartı: ASUS TUF Gaming 4080.
İşlemci: AMD Ryzen 7800x3D.
Anakart: ASUS TUF Gaming B650-Plus şimdi buraya kadar güzel bence sizce nasıldır yorumlarınızı bekleyeceğim ama geriye kalan parçalar hakkında cok ama çok bir bilgim yok o yüzden size danışmak istedim söyle SSD, RAM, güç kaynağı, 3600mm sıvı soğutucu ve daha diğerleri ne varsa artık güzel bir şeyler önerebilir misiniz? Ve sizce ekran kartı ile işlemci uyumlu mudur?
Mesela şu parça değil de şunu al diyeceğiniz var mıdır?
Bütçem 100-110k arası bu arada
Son düzenleyen: Moderatör: