Ryzen 5600X işlemci 5600XT içeren 25K tutarındaki sistemimin son parçası yarın geliyor. Şimdi parçaları birleştirip.
Anakarta güncellemeler, RAM'lere frekans vermeler, Monitör Hz ayarı vs. gibi ayarları yapma kalıyor Gaziantep içinde bu işi en sağlıklı nerede yaptırırım?
İşlemci ve soğutucu müsait iyi bir OC de yaptırabilirim. Ana Kart İşlemci Hava Soğutma Ram Ekran kartı SSD PSU Kasa Kasa Fanı
Monitör
Ryzen 5600X işlemci 5600XT içeren 25k tutarındaki sistemimin son parçası yarın geliyor. Şimdi parçaları birleştirip.
Anakarta güncellemeler, RAM'lere frekans vermeler, monitör Hz ayarı vs. gibi ayarları yapma kalıyor Gaziantep içinde bu işi en sağlıklı nerede yaptırırım?
İşlemci ve soğutucu müsait iyi bir OC de yaptırabilirim. Ana Kart İşlemci Hava Soğutma Ram Ekran kartı SSD PSU Kasa Kasa Fanı
Monitör
Onlar kolay iş. Buraya konu açıp her şeyi teker teker kendin yapabilirsin. OC olayına ise @BerkayZ87 hocan bakar. Sycthe fuma 2 OC'u kaldıracaktır diye düşünüyorum. Kasanın hava akışı da güzel olduğundan sıkıntı olacağını sanmıyorum.
İlk önce işlemci ile başlıyoruz. İşlemci kenarındaki vidali parçalarında çıkarıyoruz dimi?
SSD uzunluğu icin vidalama yeri iyi ana kart SSD soğutucu posetini cikarip ssd ye yapistirip vidalama yapıyorum.
Ana kart SSD sogutucusunun 970 evodan uzun olmasinin bir mahsuru var mı? @356280
Hava soğutucu beyaz kablola bir pin eksik acaba bu normal mi @356280 videoyu baştan sona izledim 970 evoya pasif soğutucuyu nasıl yapıştırmam gerektiğini içesine çözemedim.
Hava soğutucu beyaz kablola bir pin eksik acaba bu normal mi @356280 videoyu baştan sona izledim 970 evoya pasif soğutucuyu nasıl yapıştırmam gerektiğini içesine çözemedim.
4+4PIN CPU, 20+4PIN Anakart, 6+2PIN PCI-E olacak şekilde PSU'ya gerekli kabloları takın.
Daha sonra fanı aşağıya bakacak şekilde yerleştirin ve kasanın dışından vidalayın.
Kasaya bu şekilde yerleştireceksin.