Bu daha ne kadar devam edecek? Neredeyse her gün bir çok YouTube kanalı gerek uygun fiyatlı gerekse aşırı pahalı yeni sistem toplama videoları yayınlıyorlar. Hatta bu kanallar sistem toplama dışında başka içerik üretmiyorlar. Videoları izlediğimde teknik bilgi bile verilmiyor. Ne acı ki bu tür içerikler çok izleniyor ve yapılan yorumlar ise daha da acı.
Bu daha ne kadar devam edecek? Neredeyse her gün bir çok YouTube kanalı gerek uygun fiyatlı gerekse aşırı pahalı yeni sistem toplama videoları yayınlıyorlar. Hatta bu kanallar sistem toplama dışında başka içerik üretmiyorlar. Videoları izlediğimde teknik bilgi bile verilmiyor. Ne acı ki bu tür içerikler çok izleniyor ve yapılan yorumlar ise daha da acı.
Ve daha kötü bir durum var.
Düzgün tavsiye yapmıyorlar, 5 kanalın 3 tanesi bilgisiz kişilerin elinde, 7000-8000 liralık sisteme Power Boost kasa ve PSU koyanı gördüm.
Haklısınız hocam empati yapınca haklılık payınız var ama tabii ki her kanal, her video dediğiniz gibi değil. Mesela Technopat toplama videoları çok eğlenceli ve bilgilendirici bence.
Haklısınız hocam empati yapınca haklılık payınız var ama tabii ki her kanal, her video dediğiniz gibi değil. Mesela Technopat toplama videoları çok eğlenceli ve bilgilendirici bence.
Tabii ki hepsi aynı değil. Technopat kadar teknik detaya inip izleyicileri bilgilendiren başka Türkçe kanal bilmiyorum. Birde Technopat sadece sistem toplama videoları yapmıyor. Yaptıysa da rehber niteliğinde oluyor. En ufak vidalarına kadar gösteriliyor. Ama bazıları öyle değil.
Geçen bir arkadaşım bana ulaşamadığı için James Donkey SSD adı sponsorluklar ve bir arkadaşını tavsiyesi yüzünden.
Fiyat ta 250 ilra dedim o fiyata Apacer var Patriot var. O ne dedi söyleyeyim mi Apacer çok görülmediği için almamış (tabi arkadaşı da tavsiye etmiş eşeği)
Çok büyük kul hakkı var bu mevzuda...