Sistem Toplama Videoları Çılgınlığı

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Bu daha ne kadar devam edecek? Neredeyse her gün bir çok YouTube kanalı gerek uygun fiyatlı gerekse aşırı pahalı yeni sistem toplama videoları yayınlıyorlar. Hatta bu kanallar sistem toplama dışında başka içerik üretmiyorlar. Videoları izlediğimde teknik bilgi bile verilmiyor. Ne acı ki bu tür içerikler çok izleniyor ve yapılan yorumlar ise daha da acı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi toplayıp aşağı satın alma linkini koyanlar var hocam. Hani içinin nasıl olduğunu, parçaları falan. Bir güven aşılamak için olabilir.

Sponsor almaya devam ettikleri sürece saçma sapan markaların reklamını yapıp küçük çocuklara kakalamaya devam edecekler.

Sistemi toplayıp aşağı satın alma linkini koyanlar var hocam. Hani içinin nasıl olduğunu, parçaları falan. Bir güven aşılamak için olabilir.
Anlıyorum fakat bu iş sadece ticarete dönüştü. İnsanları bilgilendirme amacı yok. Sistemi topla satılmasını sağla komisyon al bitti.

Türkiye içindeki tek izlenebilir bilgisayar kanalının Technopat olması da bu yüzden zaten.

Anlıyorum fakat bu iş sadece ticarete dönüştü. İnsanları bilgilendirme amacı yok. Sistemi topla satılmasını sağla komisyon al bitti.

Haklısınız hocam empati yapınca haklılık payınız var ama tabii ki her kanal, her video dediğiniz gibi değil. Mesela Technopat toplama videoları çok eğlenceli ve bilgilendirici bence.

Haklısınız hocam empati yapınca haklılık payınız var ama tabii ki her kanal, her video dediğiniz gibi değil. Mesela Technopat toplama videoları çok eğlenceli ve bilgilendirici bence.
Tabii ki hepsi aynı değil. Technopat kadar teknik detaya inip izleyicileri bilgilendiren başka Türkçe kanal bilmiyorum. Birde Technopat sadece sistem toplama videoları yapmıyor. Yaptıysa da rehber niteliğinde oluyor. En ufak vidalarına kadar gösteriliyor. Ama bazıları öyle değil.

İtopya zaten Power Boost dolu. Bir de bu Gamepower, James Donkey sponsorları olunca iş karışıyor.
Geçen bir arkadaşım bana ulaşamadığı için James Donkey SSD adı sponsorluklar ve bir arkadaşını tavsiyesi yüzünden.
Fiyat ta 250 ilra dedim o fiyata Apacer var Patriot var. O ne dedi söyleyeyim mi Apacer çok görülmediği için almamış (tabi arkadaşı da tavsiye etmiş eşeği)
Çok büyük kul hakkı var bu mevzuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…