Sistem Toplama Videosu Çekeyim mi ?

• Konuyu başlatan Mertcan Başel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 843
M

Mertcan Başel

Ziyaretçi
Arkadaşlar akrabama sistem toplamıştık. Bende ona İ5 4440 işlemci aldırmıştım. Onun incelemesini yaptım. Biliyorsunuz. Orda @Oğulcan Erişti başta olmak üzere bir kaç kişi sistem toplama video'su çekmemi istedi. Bende bu sistemde olmaz dedim. Arkadaşım yeni bileşenler alabilir. Zaten arkadaşıma önceden ekran kartı ve güç kaynağı almıştık. Sizce onla beraber bir sistem toplama videosu çekeyim mi ?

Tamam. Söyleyecektim ama söylemiyorum :D. Arkadaşıma ekran kartı ve güç kaynağını 1 yıl önce almıştık. Onları söyleyeyim. Ekran kartı HD 7870. Güç kaynağı Cool Master GX LITE 600 watt 80+.

Sosyal' de kendi sistemini kendi toplamak isteyip, bilgi sahibi olamadığı, doğru düzgün videolar bulamadığından arkadaşlar aldıkları sistemi nasıl , ne şekilde sisteminin toplandığını bilmeden bir firmaya toplatması mı yoksa kendi sistemlerini kendileri toplaması mı güveni kazandırır ?Bunun için sistem toplamak isteyipte doğru düzgün video bulamayan arkadaşlar için çok güzel bir haber olacaktır.

Arkadaşlar eğer arkadaşım sistemi alırsa video çekmek için elimde geleni yapacağım ve mümkün olduğunca bilgi vereceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı