E enes tas Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #1 Abi ben yanlış yazmışım, hani Ali Abi ile PC topluyorsunuz ya benle de toplar mısın diyecektim. Ben senin kadar iyi bilmediğim için. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2015
Abi ben yanlış yazmışım, hani Ali Abi ile PC topluyorsunuz ya benle de toplar mısın diyecektim. Ben senin kadar iyi bilmediğim için.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #2 Dostum sana yardım edebileceklerini sanmıyorum. Çünkü ikisininde işleri vardır. Parçaları vatan bilgisayardan aldıysanız onlar montaj yapar. Ama sende montaj yapabilirsin zor değil.
Dostum sana yardım edebileceklerini sanmıyorum. Çünkü ikisininde işleri vardır. Parçaları vatan bilgisayardan aldıysanız onlar montaj yapar. Ama sende montaj yapabilirsin zor değil.
CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #3 Sanırım sizi bir süre forumdan uzaklaştıracaklar.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 6 Nisan 2015 #4 Toplarlar toplarlar neden toplamasinlar. 1673. siraya fis verildi sana. Birkac yil icinde kesin sira sana gelir emin ol. Umudunu Kaybetme.
Toplarlar toplarlar neden toplamasinlar. 1673. siraya fis verildi sana. Birkac yil icinde kesin sira sana gelir emin ol. Umudunu Kaybetme.